CURSETS DE NATACIÓ PER A INFANTS

 

ADAPTACIÓ AL MEDI: :Curset de natació per infants de P2 i P3 on l’objectiu és la bona familiarització amb el medi aquàtic.

INICIACIÓ:  Curset de natació per infants de P4 i P5 on l’objectiu és assolir la familiarització completa i l’iniciï a la tècnica de natació.

PROGRESSIÓ:  Curset de natació per infants de 1r, 2n, 3r i 4t on l’objectiu és la coordinació als diferents estils de natació.

PERFECCIONAMENT:  Curs de natació per infants de 5è, 6è, 1r ESO i 2n ESO on l’objectiu és perfeccionar els diferents estils de natació.

NADONS:  Curs de natació per a nadons acompanyats pel pare o mare.

 

CURSETS DE NATACIÓ PER A ADULTS

 

INICIACIÓ:  Curs de natació per adults on l’objectiu és aprendre a nedar.

PERFECCIONAMENT:  Curs de natació per adults on l’objectiu és perfeccionar els diferents estils de natació.

ENTRENAMENTS:  Curs de natació per adults on l’objectiu és fer entrenaments de natació on es treballarà la resistència i la velocitat.

EMBARASSADES:  Curs de natació per dones embarassades on es realitzen exercicis aptes en el seu estat i on ajuden a la preparació al part.

DISCAPACITATS:  Curs de natació per persones amb discapacitat física on l’objectiu es millorar la psicomotricitat, la coordinació, flexibilitat i força. Obligatori venir acompanyat durant la sessió.

EDAT D’OR:  Curs de natació per a persones majors de 65 anys on aprenen a nedar i fan exercicis per a la millora articular.

Apliquem el 10% de descompte per abonats al CEM Parc de la Ciutadella.

 

Per fer la inscripció serà necessari aportar la següent documentació : 

  • Fotografia de carnet.
  • Fotocòpia DNI (en el cas dels menors si no tenen DNI la fotocòpia del llibre de familia i, a més, la fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor)
  • Fotocòpia dades bancàries
  • Fotocòpia de la targeta sanitària

 

PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE HORARIS I PREUS : DESCARREGAR PDF
NORMATIVA CURSOS DE NATACIÓ INFANTIL:  DESCARREGAR PDF
NORMATIVA CURSOS DE NATACIÓ ADULTS:  DESCARREGAR PDF
abona't